2015-05-23

Mera spa hotell

Efter den långa och goda lunchen kom vi till vårt hotell, Mera Spa Hotell i Sopot. Några av oss fick inte våra rum på en gång, men vi fick morgonrockar och handdukar så att vi kunde gå och bada ändå! 

Vårt rum är för övrigt vid den nedersta balkongen på höger sida av bilden! Det delar vi med Evelina och hennes son Simon. Rummet är stort, så det känns inte särskilt trångt trots att vi är många. Ett stort badrum finns det också!


Badet ja! Det blev inte så många bilder därifrån, det är lite stökigt med kombinationen badhus och kamera, man vill ju inte att något blir förstört, och jag vill inte lägga ut bilder på andras barn i badkläder utan att fråga. Men vi badade en lång stund och hade det bra. Varma sköna pooler! Med häftiga färger! Det finns en plaskpool för småbarn och två större pooler. I den här bottnade Elvira. 


I den här bottnade hon inte, men hon är ju simkunnig! Här kom hon igång och lekte lite med Linnea och Saga igen!


Sen finns det bubbelpooler, både inomhus och utomhus. Sååå skönt att slappa en stund i!

På taket av hotellet finns det en häftig infinity-pool, men här får inte barn under 16 år vara. Jag smet ifrån Elvira en stund och gick upp och tog kort. Och provbadade i den. Härligt och vackert!


Sedan gick vi till hotellrummet (som jag glömde att fota), kollade in det och duschade. När vi var klara lurade jag med mig Elvira ut för stt cacha, men jag hittade inte cachen som finns här vid hotellet. Morr! Jag vill ta en cache i Polen, men jag vet inte när jag ska hinna det!

Balkongen hann vi som synes också kolla in!


Stena Line och Pomorskie travel hade sedan planerat en härlig kväll för oss, mer om den i nästa inlägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar