2015-05-24

Hemma!

Nu tror ni kanske att jag har blivit tokig, jag har ju varken bloggat om gårdagen eller dagen och nu skriver jag att jag är hemma. Vad sysslar jag med?

Var lugna, det kommer dyka upp gott om inlägg så snart som möjligt, men det är bäst jag låter mamma och svärmor veta att vi är hemma och att resan har gått bra! Jag återkommer alltså med resten av inläggen från resan snarast!

Vi kom hem för en liten stund sen, vid halv fyra-tiden. Elvira kramade Håkan och sen sprang hon direkt och letade efter katterna! Här får Shelly en stor kram!


Jag fick en hastig kram av den här godingen, sedan frågade han om jag köpt något godis åt honom. De vet vad de tycker är viktigt!


Elvira packade upp sina goodie-bags och delade med sig av det hon inte ville ha till Oskar. 


Håkan fick lite polska kryddor och öl, Oskar fick sitt efterlängtade godis (toblerone bland annat) och Mathilda fick som vanligt lite sura vingummin!


Ännu en gång ett stort tack till Stena Line och Pomorskie travel. Det har varit otroligt roligt och Håkan och jag sitter som bäst och funderar på när vi ska boka en resa dit, för det gav verkligen mersmak!!!

4 kommentarer:

  1. Skönt att ni är hemma, ni verkar ha haft det helt fantastiskt! Ska bli kul att läsa resterande inlägg / syster yster

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har verkligen varit helt fantastiskt!

      Radera
  2. Vad roligt att ni har haft det så bra på resan! Har många vänner som brukar åka dit (vi bor i Blekinge så det är nära till färjan). Själv har jag aldrig varit där, blir så lätt sjösjuk så det har inte känts tillräckligt lockande men roligt att få ta del av er resa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tråkigt att vara sjösjuk =( Det var väldigt lugnt både på ditresan och hemresan, men det vet man ju inte när man bokar...

      Radera