2015-05-22

Ombord på båten!

Vi hittade vårt Bloggbuss-sällskap vid terminalen, presenterade oss för varandra och fick lite information och våra hyttnycklar. 


Sedan fick vi gå ombord på båten först av alla, vi kände oss som VIP när vi fick glida förbi alla som köade!



På dagens resa fick vi en premiumhytt, en rymlig hytt högt upp i båten med stort fönster. Jättebra hytt, vi behöver verkligen inte mer än detta, men på hemvägen ska vi få testa deras finaste hytter, det ska bli kul!


Vi gillar kaklet i badrummet!


Jag hann få en bild av Karlskrona i solnedgång innan vi träffades i ett konferensrum. 



Där bjöds vi på snittar och frukt, barnen fick smoothies och jag fick en fin alkoholfri drink av något slag. God var den!




Elvira är som vanligt lite försiktig vad det gäller nya bekantskaper, men hon kommer nog snart våga bekanta sig lite mer med övriga barn, hoppas jag!



Alexandra och Ylva hälsade oss välkomna och gav oss mer information om morgondagen. Frukost kl 8 och förmiddagskaffe var två av de saker jag uppfattade!


Barnen fick en goodie-bag med penna, klistermärken, ett block mm från Stena Line samt lite godis från Ica Kvantum i Karlshamn. 


Sedan gick vi en sväng och såg vad affären hade att erbjuda. Elvira fastnade, inte helt otippat, vid gosedjurshyllan... Hon har ju inga gosedjur hemma, det arma barnet!


Sedan satte vi oss en stund och tittade på Måns som sjöng i semifinalen i Eurovision song contest. Jag hoppas han vinner på lördag, jag gillar låten!


Vi drog oss tillbaka till hytten sen, klockan hann bli rätt mycket. Efter att ha sett att Måns gick vidare till final bestämde vi oss för att sova. Elvira upptäckte att vi hade glömt tandkrämen, så jag fick gå ner och köpa en ny. Klantigt, jag var säker på att jag packat ner den!


Nu ska vi i alla fall sova. Vi får se vad Stena line och Pomorskie travel har planerat för oss imorgon. Utöver frukost och kaffe!!!


PS: Tillgången på internet är begränsad här på havet, så inlägget dök inte upp i torsdags kväll som det skulle, förhoppningsvis kan ni läsa det någon gång på förmiddagen idag fredag!

1 kommentar:

  1. Låter som en bra början! Fina hytter det verkar vara, så vill jag bo om jag åker. Kram Syster Yster

    SvaraRadera