2019-09-29

Ullared!

I lördags åkte syrran, Mathilda och jag till GeKås, Ullared. Vi stannade som vanligt och åt frukost vid en rastplats. Jag hade med yoghurt och bär. Det känns som om nåt blev fel med perspektivet på det här kortet, Maria ser väldigt kort ut!



Innan vi gick in på Ullared så åt jag en knäckemacka med mjukost. Jag hade bestämt mig för att inte köpa kläder, jag tänker vänta tills jag gått ner lite mer i vikt. Jag tror jag har kläder så jag klarar mig ett tag, vissa byxor har jag sytt in allt eftersom. 
Före lunch satsade jag på att hinna livsmedelsavdelningen, inredningsavdelningen, julavdelningen, avdelningen med schampoo, hårborstar mm samt barnavdelningen, där jag skulle ha lite saker till Oskar. 
Vi åt lunch i restaurangen. Jag fick en barnportion för 35 kr, jag åt kycklingen och lite coleslaw och klyftpotatis. Typ halva barnportionen. Toppen att det går att få barnportion av alla rätter!



Vi fortsatte handla och jag hittade julklappar till bonusbarnbarn och syskonbarnbarn! Mycket annat smått och gott också förstås!!

Till mellanmål åt jag grekisk yoghurt. Utan granola och med pyttelite bärkompott. Jag var lite orolig att jag inte skulle hitta nåt att äta, men det gick ju bra! 



Efter att ha handlat tre saker till gick vi till kassan. Det var långa köer överallt. Maria och jag hade ändå hyfsad tur, men Mathilda hamnade i en kö som tog över en timme. 



Gick det bra att handla när jag varit matt och orkeslös i flera dagar? Ja och nej. Det gick rätt bra att gå omkring, men att stå still var asjobbigt. Som tur var kunde jag hå och sätta mig och Mathilda och Maria köpa mat åt mig. Och i kassakön hittade jag en plats att sitta på som tur var! Men det var jobbigt, benen darrade och kändes som gelé mest hela tiden. Maria fick köra en del av vägen hem. Men självklart värt det ändå! Ullared är ju alltid Ullared! (För övrigt har jag åkt rullstol där när jag var gravid med rejäl foglossning)

Jag måste ju bara säga att jag älskar de här kundvagnarna!!!



Innan hemfärd tryckte Mathilda och Maria varsin Halloumiburgare och jag drack lite smoothie. På vägen hem stannade vi på Mc Donalds. Det var lite svårt att hitta nåt jag visste att jag kunde äta. Det blev köttet på en hamburgare, sen tog jag en smoothie i bilen. 



När jag kom hem packade vi upp saker och tittade på inköpen. Så småningom blev det läggdags. Jag tyckte att det luktade lite konstigt, som tur var såg jag i tid att Lisa lagt sig lite för nära en ljusstake på köksbordet. Pälsen låg över ljuset och liksom smälte, sådär som hår. Jag blåste it ljusen och blötte pälsen. Lisa verkade inte märka något alls. 



Vi får sluta att ha ljus tända på köksbordet!




1 kommentar:

  1. Så avundsjuk på era Ullared-resor! Vilken tur att det gick bra med katten...

    SvaraRadera