2019-09-29

Första arbetsveckan - det blev måndag, sen var det fredag.

Det har varit fullt upp i veckan. Och den har gått fort. Tyvärr är det svårt att hinna med bloggen då. Dessutom har ju julbloggssäsongen startat, så jag lägger lite tid på min julblogg, Julen enligt Johanna. 
Jag ska försöka berätta lite om veckan i alla fall. 

I söndags kväll packade jag kylväskan för att få med mig mat för hela dagen. Jag har varit lite orolig för hur det ska gå med att hinna äta på jobbet. Det har gått, även om det varit stressigt vissa dagar. 



 I måndags var det studiedag. Då gick ätandet bra, det är ju inte så stressigt när det inte är en massa barn där som ska tas omhand. 

Jag skulle sedan ta ett tåg in till stan för att börja sjunga i en kör. Strax innan jag skulle åka fick jag veta att tåget var inställt. Suck, jag skulle ju hinna träffa syrran en stund innan. Men jag fick boka om till nästa tåg, som kommer fram så att jag precis hinner till sångövningen, om tåget är i tid. Det var det, så jag kom iväg!



Gick genom en tunnel när jag klivit av tåget. Det blev en nostalgi-promenad, förr åkte jag tåg rätt ofta hit, nu händer det sällan. Flera gamla affärer och restauranger låg kvar, det var roligt att se. En bok- och musikaffär som jag gillade har dock blivit restaurang. 



Körövningen var rolig! Sen åkte jag med syrran hem, roligt att få en pratstund en vardagkväll!

Tisdagen var första dagen med eleverna. Tyvärr kände jag mig yr och matt under dagen, det är svårt när benen känns som gelé och jag måste gå runt och hjälpa barn. 
På kvällen skjutsade jag syrran till en bilfirma så hon kunde hämta en lånebil, hennes är på reparation. 
Onsdagen gick bra på jobbet. På kvällen åkte vi till Johan med lite chilifrön och fick en trevlig pratstund. 
Torsdagen var värsta yra och matta dagen på  jobbet. Jag pratade med en sjuksköterska på kirurgmottagningen, jag skulle dricka mer vatten, äta mer protein och mindre grönsaker. Hoppas det hjälper. 
När jag kom hem från jobbet plockade vi ner poolen. Vi och vi, jag dirigerade mest och Håkan plockade!
Fredagen var ok på jobbet. På eftermiddagen barnvaktade vi tjejerna en stund. 
Vi hade fått vindruvor av en granne, dem mumsade tjejerna glatt på! 





Mathilda kom hem! På kvällen såg vi Dobidoo och Skavlan. 

Det var arbetsveckan i korthet!

6 kommentarer:

  1. Vad roligt att sjunga i kör!
    Förstår att det är tufft att orka vardagen efter operationen, fortsätter att hålla tummarna för dig!

    SvaraRadera
  2. Blev intensiv första vecka, får tro att nästa blir bättre /syster yster

    SvaraRadera
  3. Att dricka konstant är nog ett bra knep; det vet jag flera som gör. Det är nog ganska vanligt att man mår dåligt som du gör vid den här tidpunkten; din kropp går ju igenom en jättestor omställning. Det går nog bättre när vikten stabiliseras:) Håller tummarna för att den kommande veckan blir bra <3!

    SvaraRadera