2018-08-21

Skolstart!

Igår var det dags för skolstart. Jag tog emot en etta, det är alltid lite nervöst när man ska ta emot en ny grupp. Vi började i år med en hel skoldag för alla klasser, tidigare har vi bara haft upprop mm på förmiddagen och sedan har eleverna gått hem. Att gå hel dag är rätt mastigt för små ettor som varit nervösa inför skolstarten, det märktes. Jättekul att få lära känna en ny grupp!

Oskar började fyran, han har nu bytt skola till vår mellan- och högstadieskola. Jag frågade hur dagen hade varit och fick Wiii! till svar, så det verkar ha varit bra. Träslöjd med en bra lärare, engelska med en ny spännande bok, ny idrottslärare mm. Skönt att första dagen var bra. Tänk att min minsting börjar mellanstadiet!


Elvira verkar också ha haft det bra, hon hade fått en ny mentor och en ny klasskamrat och hon berättade nöjt att hon redan gjort tyskläxan när jag kom hem. Nu går hon i åttan, rätt vad det är kommer hon vara vuxen, min lilla tjej.


Bilderna är från när vi var i Varberg för snart två veckor sedan och jag kan inte låta bli att visa denna bild på syskonkärlek vid fotografering. Så här ser de ut större delen av tiden!


Själv var jag helt slut när barnen gick hem, en etta i början av hösten är nåt helt annat än en trea som man arbetat med i tre år... Men efter lite gemensamma möten hade jag sedan ork att tillsammans med min kollega som har parallell-ettan stanna kvar ett par timmar extra och planera och plasta in olika saker. Dessa tog jag med mig hem och klippte ut samtidigt som jag tittade på Blacklist.


Diverse namnskyltar och så nya schemakort som jag hittat på Superhjälparnas hemsida. De har mycket bra skolmaterial där!


Nu är det dags att väcka barn, jag undrar om det går lättare än igår eller om det blir svårare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar