2018-08-04

Hemfärd med loppis, fika och geocaching

Vi vaknade upp i underbara Sälen i går morse. Sista morgonen, det är alltid sorgligt att lämna detta underbara ställe.


Vi packade och gick en Shiropromenad på förmiddagen. Eller en Elvirapromenad?


Vi åt lunch och sedan satte vi oss i bilarna för hemfärd. Håkan, Oskar och Elvira åkte i en bil. De stannade 3 ggr (kisspauser) och kom hem ca kl 16.

Mathilda, Maria och jag åkte i en bil. Vi stannade vid en affär med vandringsgrejer mm i Lindvallen. Sedan gjorde vi tre cache-stopp, en av dem hade jag redan tagit. Det här är vid det tredje cache-stoppet, vid en hembygdsgård. Här letade vi runt en dunge med träd. Rätt vad det var upptäckte jag en huggorm, mellan mig och Mathilda. Aaaäääähhhuuu! Men vi (Maria) hittade cachen en bit bort ändå.


Vi stannade på en jätteloppis i Malung, många olika försäljare under ett tak, där vi hittade lite smått och gott. Sedan åkte vi vidare till Vansbro, där vi naturligtvis eftermiddagsfikade på Vansbro konditori. Vi hade lite svårt att bestämma oss, så vi köpte fyra bakverk och delade på dem. Budapeststubbe med hallon, citronpannacotta med maräng, jordgubbsbakelse och hallonpaj med mjukglass. Sååå gott, men jag blev sååå mätt!


Sedan svängde vi av mot en loppis, men hamnade på en annan loppis som var väldigt trevlig. Vi fyndade en del där också, jag hittade flera julsaker som jag kommer att visa på julbloggen så småningom!


Vi började väl på att känna att vi borde åka hemåt snart, men vi hittade en loppis till som vi inte kunde låta bli att stanna vid. Naturligtvis hittade vi lite saker här också!


Med ett tankstopp och ett stopp för att kolla däcktrycket blev det tio stopp och vi var hemma strax före sju. Det tog liiite längre tid för oss, men vi hade kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar