2015-07-05

Vår resa till Sälen och vår första kväll här!

Igår åkte vi till Sälen! Mathilda och Håkan är också med, även om det inte ser ut så på bilden.


I Vansbro såg vi mycket folk som simmade och mycket folk som tittade på de som simmade. Håkan gjorde mig mycket förvånad när han stannade vid Vansbro konditori utan att jag tjatat om det. Vi köpte med oss fikabröd till eftermiddagen. De har så mycket gott där!


Strax innan Yttermalung åt vi lunch. Snickarkorvssallad förstås!


Vi tog ett par cacher på vägen upp och vi stannade också vid stadium outlet där alla hittade något att handla och vi blev lite fattigare!

När vi kom fram till Sälen packade vi in sakerna i den mycket fina lägenheten och sedan eftermiddagsfikade vi på trappan. 

 
Vi åkte en sväng till lekplatsen vid Hundfjället, men där var det rätt mycket mygg. 



Mathilda och jag tog en kvällspromenad upp på berget vid Tandådalen. Sååå vackert! Håkan gick tidigare på dagen. Önskar att jag hade haft en riktigt bra kamera så att jag hade kunnat fånga bergens alla blå toner!


På toppen!


På väg ner. 


 Det fick bli dagens motion! Vi åt tacos till kvällsmat, sedan tog vi en cache vid Myrflodammen. Där var det myggigt... Vi avslutade kvällen i soffan framför TVn. 

Jag somnade som en stock och sov bra till halv sex ungefär. Övriga sover fortfarande gott. Jag börjar bli lite rastlös, men kan inte ta mig ut ur sovrummet utan att klättra över Håkan och väcka övriga. Hoppas de vaknar snart!

1 kommentar:

  1. Min syster och hennes familj ska åka till Sälen om två veckor. De kommer nog att åka till den där lekplatsen så snart de kan:) Jag försökte övertala min mamma att vi också skulle åka men det gick tyvärr inte:( Jag ska passa syrrans hundar istället...undrar vem som får den bästa veckan haha! Det är så fint i Sälen - hoppas ni får en underbar tid!

    SvaraRadera