2015-06-11

Skolavslutning

Då var den här, terminens sista dag. Elvira har redan gått ett helt år på mellanstadiet och i år var första gången som jag inte var med alls på hennes avslutning. Mormor var och tittade på henne. Klassen sjöng Guld och gröna skogar. Så här fin var Elvira!


För Oskar var det den allra första skolavslutningen. Hans klass sjöng Trulleungar. Han åkte och badade med kompisen Marcus efter avslutningen. Så här fin var Oskar på sin första skolavslutning:


Jag fick blommor och en fin present av min klass! Klassföräldrarna hade ordnat fika i klassrummet, och vi delade ut verser vi skrivit till eleverna. Sedan samlades alla klasser i församlingshemmet och vi sjöng Den blomstertid nu kommer och Sommarlov. Min klass sjöng Pippis sommarsång. Det var mycket duktiga!
Det var tråkigt att behöva säga farväl till min fina klass, till hösten börjar de mellanstadiet på en annan skola. Jag önskar dem lycka till i fortsättningen!
 

Vi i personalen åt sedan traditionsenlig smörgåstårta och jag invigde min nya mugg som jag fick av klassen, det står Fröken på den och så är det ett par hjärtan! Nu kommer jag minnas dem varje gång jag dricker kaffe!
 

När ja kom hem spelade Elvira och jag badminton. Det blåste lite för mycket, bara. Men vi hade kul.


Vi firade sommarlovet med glass och jordgubbar!


Sedan satte vi upp poolen. Vi hade tänkt jämna till mer och lägga på lite sand, men vi struntade i det, det blir nog ok ändå.
 

Poolen står mycket jämnare än förra året i alla fall.
 

Vi har börjat fylla den med vatten, men det tar ett tag!


Vi köpte thaimat till kvällsmat! Gott, fast Håkan gör ännu godare thaimat...
 

Vi har fått tråkiga nyheter ikväll. Det har inte hänt något med mig, Håkan eller barnen är bäst att tillägga. Jag vill inte skriva vad det gäller, det är inte min sak att berätta, men ni som ber, hjälp oss att be!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar