2013-07-06

Saft, rör, grav mm


Igår fick vi besök av rörmokaren igen, eftersom det läckte efter besöket i förrgår. Han bytte ut ett rör och grejade en massa och lovade att komma tillbaka på eftermiddagen för att se att det var tätt. Medan han grejade åkte mamma och jag och veckohandlade. Dyrt blev det, det går åt lite mer mat när barnen äter frukost och lunch hemma istället för på förskolan/skolan. Ja, och så är vi ju tre vuxna istället för två. Innan jag åkte hem plockade jag fläderblommor hos min bror (Tack Pär!). När jag kom hem gjorde jag flädersaft och jordgubb/flädersaft som nu ska stå och gotta till sig några dagar innan den hälls på flaskor.
Rörmokaren kom tillbaka och konstaterade att det fortfarande läckte lite... Så han bytte ut kranen, nu ska det vara tätt!
På eftermiddagen skjutsade jag Elvira till Andjelin. Då passade jag på att göra ett besök på Dollarstore. Där inköptes en vaxduk, smörknivar, en muffinsplåt och lite annat smått och gott. Under tiden cyklade Håkan och Oskar 4,7 km till en närbelägen sjö och badade. Inte dåligt gjort av Oskar!
På kvällen åkte Håkan, Oskar och jag och gömde en cache i närheten av Ramunders grav, en grop där jätten Ramunder sägs ligga begravd. Vi gömde en cache till, men den visade sig ligga vid ett fornminne så den måste vi flytta.
En härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar