2013-07-14

Geocaching på häftiga platser!

Eftersom det inte var läge för en dag på stranden idag så blev det en cachingutflykt  istället. Vi cachade på flera ställen, men två ställen var extra häftiga. Det ena var en plats vid en källa, där ett antal trästolar och en talarstol stod utplacerade. Vår gissning är att trollen har nån form av samling här ibland, vad tror ni? Vi såg dock inga troll!
 

Nästa ställe har vi länge tänkt besöka. Mitt ute i skogen vid en liten gård bodde två bröder hela sina liv. De sysselsatte sig med att tillverka dessa fantastiska skapelser. De ville inte att detta skulle bli ett känt turistställe utan att de skulle spridas via "mun mot mun-metoden". (Hör av er om ni vill veta var det ligger!) Vi parkerade vid bommen och gick sen närmare en kilometer genom skogen innan vi kom fram.


Ett vattenhjul, en smedja, en jättemyrstack, en jättetusenfoting, en del konstiga figurer, ett sagoslott, en stor tjäder, en jättespindel, ett jättespindelnät som Elvira har fastnat i med mycket mera.

För att få fram koordinaterna till cachen som finns där fick vi räkna myror, fötter mm. Som tur var räknade vi rätt och hittade cachen.

En mycket trevlig utflykt och ett utflyktsmål som rekommenderas!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar