2020-05-16

Slutet av veckan

Onsdagmorgonen bjöd på två överraskningar. Paketet med garn som jag beställt låg i brevlådan!



Och på gräsmattan låg det snö... I mitten av maj, så onödigt!



Men på eftermiddagen doftade det så gott av häggen, det måste betyda att det faktiskt är maj!



Oskar var tillbaka i skolan igen i onsdags, då blev det också besök hos astmasjuksköterskan. Han fick nu en grundmedicin som ska tas morgon och kväll. Jag passade på att fråga om Elvira, som börjat känna av astman igen efter att ha mått bättre ett par år. Nu är det hennes tur att PEFa. 



I torsdags blev det en liten jogg med syrran, 1,5 km plus lika lång promenad. Jag bjuder på en selfie tagen senare på kvällen, jag fryser så mycket nuförtiden. Måste skaffa lagom stora, varma tröjor. 



I går när jag gick hem efter jobbet så kom vår lilla granne och kaninvakt Sigrid springande med en hink med maskrosblad åt kaninerna! De blev så glada!



Plastpåsarna har blivit väldigt dyra pga den nya plastskatten. Det ska väl vara bra för miljön, men för oss som återanvänder plastpåsarna till att slänga skräp, bära saker i osv är det svårt att ändra gamla mönster. Jag köpte två kassar på Stadium som jag hade med mig till affären igår. De rymmer så mycket, det blir lätt väldigt tungt. Och just nu går det åt mängder med mjölk och yoghurt här hemma. 



Mathilda kom hem, vi ska ut och vandra idag. Hon färgmatchar så snyggt!



Håkan grillade, vi såg nån amerikansk standup på Netflix, jag köpte duschkrämer och schampo på Dollarstore och så virkade jag en massa!

Nu laddar jag för 21 km på Munkastigen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar