2020-05-02

I trädgården och lite shopping

Håkan, Elvira och jag (Oskar är förkyld) åkte till vårt närbelägna shoppingcenter igår. Jag har dragit mig för det, vill inte träffa mängder av folk i onödan, men nu var det saker vi behövde ha. Vi åkte in tills de öppnade, då brukar det inte vara så mycket folk. Det var bara det att de flesta butiker öppnade en timme senare. Jag har hört att många butiker stänger tidigare, men nu vet jag att de öppnar senare också. Vi fick strosa runt i de butiker som var öppna så länge. När de väl öppnade hittade vi mycket av det vi ville ha, men tyvärr hade flera affärer stängt sina provhytter, så vi kunde inte prova kläderna... Det blev rätt bra ändå. 

På eftermiddagen planterade jag om de största tomatplantorna och så fick de flytta ut i växthuset tillsammans med chiliplantorna. 



Jag gick runt och kikade i trädgården. Snart blommar äppelträdet!



Och plommonträdet!



Håkan klippte gräset, Oskar sparkade på sin nya fotboll. 



På kvällen grillade vi!



Sedan var det dags för finalen i Stjärnornas stjärna! Min favorit sen program 1, David Lindgren, vann, så jag är mycket nöjd!!! 

Nu återstår en dag av helgen, vi får se vad den bär med sig. Enligt mitt träningsprogram ska jag ut och springa 4 km...

1 kommentar:

  1. Jag var också till ett shoppingcentrum och man undrade om folk överhuvudtaget brydde sig om Corona?! Hade fullt sjå att hålla avstånd till ett packat IKEA...Det gör mig nervös när människor verkar 'glömma bort' rekommendationerna; även om det inte är så illa här just nu så kan det ju vända till det värre med en ryslig fart... Just nu försöker jag bara hålla mig för mig själv så mycket som möjligt för det känns säkrast så.

    SvaraRadera