2016-03-24

Påsklov, skärtorsdag

Jag har joggat idag igen, 2,4 km blandat jogg/gång men mest gång. Det finns hopp om att kunna komma igång och springa igen! Sedan var vi och handlade, Håkan och jag, tillsammans med resten av befolkningen typ. Det var rätt fullt på parkeringen men inte så farligt i affären.

Elvira undrade om inte hon och jag kunde äta lunch på Subway, så det gjorde vi. Vi satt ute och åt, härligt!


Jag har gjort lite nytta idag också, jag slipade dörrkarmar och jag klippte äppelträdet. Elvira hjälpte mig att plocka upp grenar och det var också hon som arrangerade det här kortet. Det var lite småläskigt att stå på stegen på bordet.


Sedan har jag skruvat ihop vår nya grill. Det var inte helt okomplicerat. Skruvar, muttrar mm låg i en förpackning där man fick skära upp en lucka på baksidan för varje del man skulle skruva ihop. Nästan som en julkalender!


Jag fick ihop den till slut!


Oskar var hos Marcus och byggde koja. De har varit ute hela eftermiddagen, sågat och spikat och grejat!


Vi åt våfflor till efterrätt ikväll, eftersom vi inte vet om vi hinner det imorgon, på våffeldagen. Det smakade gott!

 
Sedan har jag sett fler avsnitt av The Blatchley  Circle. Den handlar om några kvinnor som var krypteringsexperter under andra världskriget och som nu, 9-10 år senare löser lite brott som polisen går bet på. Jag gillar den verkligen!
 
På våren har jag räknat etthundratrettiosex olika väder inom tjugo-och-fyra timmar. 
Mark Twain

4 kommentarer:

 1. Tack för tipset om serien! Har sett ett avsnitt nu och den verkar jättebra! Tipsar tillbaka om River om du inte redan sett den; med Stellan Skarsgård. Och om du vill skratta lite - Rita. Om en lärare, inte så likt oss ��

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också den där serien:) Tittar du på SVT Play, eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu provar vi Netflix en månad!

   Radera