2016-03-13

Typ allt mellan himmel och jord. Eller mellan parentation och raggsockor.

Idag var det dags för parentation (ett minnestal) i kyrkan för pappa. Mamma, syrran, Johan och jag var där. Det känns lite konstigt. Jag har hört många parentationer i kyrkan, men man tänker ju inte direkt på att man en gång ska få höra sin pappas. Dessutom är kyrkan, den kyrka som jag gått i sen jag var barn, så full av minnen av min pappa.
Nu är det inte länge kvar till begravningen, det ska bli skönt när den är över och vi har fått ta farväl "officiellt".

Håkan var rastlös när jag kom hem så vi åkte ut och cachade lite. Först åkte vi till en som var ny, en person hade hittat den så vi hade chans på STF (Second to find). När vi parkerade bilen såg vi en annan bil där och så mötte vi en man som hälsade glatt och sa att vi blev trea... Ja, ja. Vi tog också den gula cachen längst till höger i bild. Den ligger vid Bergslagsleden, vi måste ta oss i kragen och gå den som planerat snart.


Vad har vi gjort mer då? Syrran och Johan kom och fikade och pratade en stund. När de hade åkt hem tog jag ner julbelysningen på baksidan. Det kanske var på tiden?


Jag har stickat lite också, Penny har fått ett par sockor och Elvira vill ha raggsockor i detta fina garn! Oskar har hittat ett annat garn som han vill ha och syrran hade samma smak som honom, så nu har jag tre par sockor att sticka

 
Därför att något gör ont, behöver det inte i sig självt vara ont.
Okänd

1 kommentar:

  1. Mm vilket mysigt garn! Det blir härliga sockor det där:)

    SvaraRadera