2016-03-30

Jobb, motion och slöa framför TVn

Ja, det är gårdagen i ett nötskal. Jag jobbade (hemskt segt att gå upp tidigt) och igår drog jag igång utvecklingssamtalen för terminen. 3 av 22 avklarade!
När jag kom hem gav jag mig ut och sprang. Jag har ju precis dragit igång efter ett uppehåll på ett halvår ungefär, därför blir jag rätt lycklig över att redan tredje gången kunna jogga 2,4 km i ett sträck! Det går inte fort på något sätt, men jag rör på mig!


Sedan hände det inte särskilt mycket mer den kvällen. Jag slöade framför TVn/datorn, såg ett par avsnitt av serien om den danska läraren Rita, en rätt rolig serie som en kollega rekommenderade. 

En stor sak som hände igår var förresten att vi testade att låta Oskar gå till skolan själv, när Elvira går till skolan. Så nu äter de frukost och gör sig i ordning själva.  Det är naturligtvis roligt att det fungerar, men jag saknar promenaderna till skolan med Oskar. En liten stund på tu man hand med min lille kille då man kan prata om allt möjligt mellan himmel och jord. Det känns som om han har blivit stor alldeles för fort!

Kan man ha en solkatt i en bur
Hur kan jag fånga små sekunder
Av hennes under

Niklas Strömstedt/Benny Andersson/Björn Ulvaeus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar