2016-03-08

Skärpning!

Jag har fått "skäll" av min ena bonusdotter och min ena systerdotter för att jag bloggar för sällan emellanåt, så jag gör ett försök att skärpa till mig. Så, vad har hänt idag? Inte så mycket, känns det som. Jag jobbade, sedan hämtade jag Oskar, sedan åt vi kvällsmat, jag har tittat på ett par avsnitt av Fuller House (Full House/Huset fullt 29 år senare) (Nostalgi!), lagt en son, pratat med syrran, tröstat en ledsen dotter - lite smått och gott men inte så mycket att prata om.

Jag tog dock ett läckert kort på Oskar när jag var rastvakt. Barnen har efter det senaste snöfallet gjort mängder med stora snöbollar eftersom det har varit kramsnö. De ligger som stora ägg över skolgården och fotbollsplanen, det ser rätt läckert ut. Oskar har gjort ett hål i sin, och efter att ha grävt lite till kunde han åla igenom den!

 
Eftersom jag vill försöka skriva lite mer regelbundet tar jag gärna emot tips om vad jag ska skriva om. Vad är intressant/roligt att läsa om? Jag har en idé, vad den består av får ni se på torsdag, men har ni fler idéer/tankar så får ni gärna skriva en kommentar om det.
 
Till sist: Mathilda och Lovisa - om jag ska skriva mer regelbundet så tycker jag faktiskt att ni kunde skriva en kommentar lite då och då. Känn er utmanade!!!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar