2009-03-22

Varför snöar det?

Jag vet ju att det är så här varje år, men jag tycker inte om det. Det kommer några härliga dagar med sol och snön börjar smälta bort - och sen kommer snön tillbaka. Idag har det snöat en hel del här, men förhoppningsvis kommer det snart smälta bort.

I förmiddags var Elvira och jag på Söndax. Jag berättade om den Bartomsios, den blinde mannen som fick sin syn tillbaka. Vi lekte blindbock och målade. Det var bara tre barn där, lite tråkigt, men man får göra sitt bästa för de som är där.

Nu har vi äntligen bestämt vart vi ska åka på semester. Det är roligt att ha något att se fram emot. Vi har hittat en stuga på Öland som vi samt mamma och pappa ska hyra en vecka. I morgon får vi veta vilken vecka det blir, vi hade ett par alternativ som uthyraren skulle stämma av mot övriga bokningar, men en av veckorna får vi garanterat. Stugan ligger i Köpingsvik, nära havet och stranden, nära Borgholm och glassen :-) Jag älskar Öland, tillbringade många somrar där som liten och har varit där ett antal gånger även som vuxen. Elvira har dock inte varit där sen hon var 8 månader, så det ska bli roligt att se vad hon tycker om Öland. Det blir förmodligen så att vi besöker slottsruinen, trollskogen, nån fyr, raukarna och sen massor med sol och bad och glass. Att det skulle bli dåligt väder existerar inte i min tankevärld!
Här ska vi bo!


Min svärmor, barnens farmor, har varit här idag och fikat. Det är alltid roligt att träffa henne! Idag bestämde vi hur dags vi skulle åka och vem som skulle ta med vad till fikat på vår utflykt till shoppingparadiset GeKås, Ullared. Vi åker på torsdag, så jag återkommer med bilder på alla fynd jag förhoppningvis gjort. Svärmor, mamma, Mathilda, hennes kompis Sofi och jag ska åka, tur att vi har ordentligt med lastutrymme i bilen!



Nu ska jag ge sonen mat!



Dagens citat:
Snön faller och vi med den, långt långt in i sommaren.
Snön faller och vi med den, det blir
mycket bättre sen.
Ulf Lundell

1 kommentar:

  1. Men då, vi som skulle prata semester med er på fredag. Vi var sugna på en Norgetur igen och K har sett fram emot att visa Elvira fjäll och vattenfall. Men jag antar att Öland blir v 32..../ Syster Yster

    SvaraRadera