2009-03-18

Nu är våren kommen!

Ja, nu har våren dykt upp. Det vet jag. I morse började nämligen mina ögon att klia, det är pollen i luften, dags att börja äta medicin. Inte så roligt men ett säkert vårtecken!

Igår var en härlig dag. När Elvira och jag gick ut till bilen för att åka till förskolan fick vi se att snödropparna sticker upp i vår trädgård. Jag älskar alla vackra vårblommor, de ger livsglädje!

Så här såg det ut:


När jag hämtade Elvira på förskolan ville hennes kusin Isak, som går på samma avdelning, följa med oss hem. Det passade oss bra, Elvira och han leker så bra tillsammans och har oftast väldigt kul. Solen sken, så en bra stund var de ute i trädgården och lekte.



Lek i "skogen"

På väg upp på stenen
Isaks mamma dök upp efter ett par timmar och fikade med oss. Det är trevligt att ha någon att fika och prata med. En stund senare ringde min systerdotter Lovisa och frågade om hon fick komma hit en sväng, hon hade tråkigt. Det är så roligt att hon vill komma hit ibland! Hon underhöll Isak och Elvira en lång stund. När alla hade gått hem var Elvira rätt trött. Först en förmiddag på förskolan, sen 5 - 6 timmars lek hemma, det tar på krafterna!
Nu är hon på förskolan igen. Oskar och jag tog en promenad när vi hade lämnat henne. Först hälsade vi på min bror Stefan på hans kontor. Jag fick en kopp kaffe och en trevlig pratstund. Sen gick vi till Apoteket och Ica. När vi gick därifrån somnade Oskar, och nu ligger han och sover i vagnen på vår altan. Solen skiner och snön håller på att smälta undan - ljuvligt!
I eftermiddag ska vi träffa Ida och hennes pappa och bror, så Elvira och Ida får leka lite. I morgon är Elvira ledig från förskolan, då ska vi gå till Casselgården, Svenska kyrkans öppna förskola. Brukar alltid vara trevligt!
Dagen citat:
Blommor är Guds hälsning från en annan, fullkomlig, värld.

1 kommentar: