2009-03-28

Sushi-kväll

Igår kväll var min syster, hennes man och deras dotter Lovisa hos oss och åt sushi. Det var första gången de testade det. Håkan, jag och Mathilda älskar sushi och vi hade hoppats att de också skulle gilla det. Alla vågade smaka, men Lovisa visade tydligt på en gång att det inte var så jättegott. Kenneth sa att det inte smakade otäckt, men han åt bara några små bitar, han såg inte jätteförtjust ut. Syrran as att det var gott och jag hoppas hon talade sanning. Hon åt dock inte jättemycket. Kenneth och Lovisa fick varsin McHåkan istället (hamburgare), vår nödlösning till antisushi-folket. De tyckte det var jättegott, de var nog hungriga! Till efterrätt åt vi friterade bananer med glass, det tyckte alla var gott!

Även om inte maten föll alla i smaken så var det en trevlig kväll, det är alltid roligt att träffas och prata. Sen fick vi se finalen i Let´s dance också, våra gäster har följt det hela säsongen och ville se hur det slutar. En trevlig kväll i trevligt sällskap (och Kenneth ;-)

Vi får väl se när vi träffas och äter nästa gång. Före Sälen om en vecka lär vi väl inte hinna med, så nästa gång blir väl Tacokväll i Sälen. Sen har det varit tal om att äta italiensk fyrarättersmiddag nån gång, får väl försöka hinna med det innan midsommaraftons grillande?

Dagens citat:

Gjestene må icke glemme å gå hjem.

Norskt ordspråk

2 kommentarer:

  1. Det var gott men inte direkt GI :-)
    Hoppas citatet betyder att vi skötte oss som gäster eller skulle vi gått innan desserten...
    Kram Syster Yster

    SvaraRadera
  2. Bananerna var goda även om inte jag gillade Sushi. Men håkan borde kanske satsa på McHåkan :D Eller bli kock, bara han inte tröttnar så han inte orkar göra så god mat hemma :D
    Kram Lovisa <3

    SvaraRadera