2009-03-24

Att ha något att se fram emot!

Det är viktigt att ha saker att se fram emot, annars blir livet tråkigt! Just nu tycker jag att jag har mycket att se fram emot:

* På torsdag åker vi till Ullared. Alltid kul att få tokshoppa!

* På fredag kommer min syster och svåger hit och äter sushi! Ska bli kul att se vad de tycker om det, det är första gången. De tycker det är lite skumt att jag som inte gillar fisk älskar sushi.

* Om mindre än två veckor åker vi till Sälen och åker slalom. Hoppas på soliga, härliga dagar i backen, att Elvira tycker det är roligt att åka slalom och att ingen bryter benen eller så.


* I slutet av april har vi 5-årig bröllopsdag, vi ska åka till Göteborg och bo på hotell en natt utan barn. Sova och äta frukost i lugn och ro - längtar!
* I mitten av juni åker vi på skolavslutningsutflykt till den stora staden Askersund! Rolig tradition - och det finns faktiskt en och annan affär i Askersund. Och så kan man ju fika...
* I mitten av juni åker syrran och jag till Nyhem med Elvira och Lovisa. Vi ska bo i husvagn och gå på möten och äta nybakat bröd och glass och leka i kulbacken. I Love Nyhem!


* Sen ser jag alltid fram emot sommaren, i år ska Håkan och jag vara lediga hela sommaren bägge två, det är underbart! Hoppas på en varm och solig sommar, med många grillkvällar och mycket bad!
* I augusti bär det sen av till Öland, en av mina favoritplatser på jorden. Sol och bad, öländsk glass, slottsruin, trollskog med mera, med mera. Blir nog en härlig semester!

På väg över Ölandsbron!
Dagens andra citat:
Att resa är att leva.

1 kommentar:

  1. Sälen,Nyhem,skolavslutnings resa, sommar i sandviken, sommar överhuvudtaget! Lääääängtaaaar! =) bra att ni är lediga då kan ni ju bo mkt i sandviken om jag får sommarhäst och om inte också! tänk att man kan ha så roligt med sin älsklings moster :D <3

    SvaraRadera