2019-03-05

Tonårsidol

Igår nåddes vi av det tragiska beskedet att Luke Perry gått bort pga en massiv stroke, 52 år gammal. Som Håkan. Är man i min ålder så kan man knappast ha undgått att se honom som Dylan i Beverly Hills 90210. Snygg och lite farlig. Själv var jag i och för sig mer förtjust i den lite ”snällare” Brandon, men det är klart att man gillade Dylan. Det känns jättetråkigt att han har dött, och så pass ung. 



En stund efter att jag läst om hans död kom Elvira ner, lite tårögd, och berättade att en skådespelare i en serie hon följer, en pappa, hade dött av en massiv stroke. Hon känner inte Luke Perry som Dylan, utan som Fred Andrews i Riverdale. 
Lite roligt att vi båda visste vem han var, fast ur olika synvinklar. 



Nu är det helt omöjligt att få med alla originalmedlemmarna i miniserien 90210, där många av dem ska återförenas. Tråkigt. 

Mina tankar går till hans fästmö och barn, jag beklagar sorgen. 

1 kommentar:

  1. Jag blev också chockad av den nyheten. Och så blev jag chockad över att han var så gammal; de är liksom förankrade i minnet för oss 70-talister som tonåringar tror jag... Riktigt tragiskt.

    Jag vill passa på att tacka för dina kommentarer på min blogg; det är så roligt när man får en trevlig kommentar. Tyvärr blir det inte av att svara men jag läser dem med glädje <3. Det har varit en tung början på året och jag kämpar för att hålla huvudet och humöret över ytan, precis som jag kämpar med att vara positiv på bloggen... Kram fina du <3!

    SvaraRadera