2010-01-16

Isprinsessan

Häromdagen när jag hämtade Elvira på förskolan var de nere på isen vid skolan och åkte skridskor. Jag blev så imponerad, hon åker jättebra! Tar riktiga skär och så, åker snabbt långa sträckor utan att ramla. Dessutom kan hon ta på sig, ta av sig och göra rent skridskorna, de får lära sig mycket bra på förskolan.
Förra året köpte vi skridskorna till henne, jag tror att hon åkte (gick på isen) två gånger då. Redan då var jag imponerad av att hon höll balansen och kunde stå på isen. I fredags för en vecka sedan tog vi med skridskorna till förskolan. Sen har de åkt varje dag.
Idag bestämde vi oss för att ta en promenad till isen så hon skulle få visa för de andra hur duktig hon har blivit. Hela familjen utom Kalle följde med. Här ser ni henne i full fart!



Håkan och Jossan tittade mest på, men Jossan tog sig faktiskt en promenad på isen efter ett tag.



Här har Elvira fått upp farten och glider nu mot mig!



Oskar tultade omkring på isen tillsammans med Mathilda och tyckte det var jätteroligt när Elvira ramlade. Efter ett tag kom han på att det var roligt att ramla själv också, så han började slänga omkull sig på isen.

Sen gick vi hem och drack varm choklad/kaffe/te. Mysig förmiddag!
I eftermiddag ska vi till Ingalill och fika, det ska också bli mysigt!
Dagens citat:
Barn är bra - för de går inte omkring
och visar bilder på sina föräldrar.

3 kommentarer:

  1. Oh, lanktar inte direkt till kylan men vill se Elvira aka skridskor. Hoppas pa skridskois i Viken sa vi kan aka dit nan helg / Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Den här versionen av isprinsessan slutar bättre än originalet:)
    Stefan

    SvaraRadera
  3. Hej Johanna!

    En sån söt isprinsessa =))

    Tja...vi ska veckopendla på ett sätt....mellan en lägenhet i centrum och vår villa...vi ska separera tyvärr....men barnen ska t.v. bo kvar i huset.....hoppas det ska fungera.

    Kram Annemari

    SvaraRadera