2010-10-31

Utflykt och Halloween

Igår var vi på utflykt till Karlskoga. Vi åt lunch på Mc Donalds, och om ni nu ser framför er en måltid i lugn och ro med tindrande barnaögon, så tänk om. Tänk Oskar som hoppar i soffan och ropar "Titta pappan poken" (Titta på pappan och pojken) istället. Tänk ballonger som smäller och dricka som välter och Håkan som ser ut att försöka teleportera sig därifrån!
Sen handlade vi mat-mixer i en asiatisk affär, strosade runt på Karlskoga centrum och köpte lördagsgodis. Därefter fortsatte vi till mamma och pappa och fikade! Oskar passade på att provsitta allt han kunde, en traktor, en fyrhjuling, en motorcykel, en cab men grävskopan var låst så den fick han bara stå vid. Paradiset för en tvååring!




Idag är det Halloween. Det är ingen helg vi firar jättemycket, men jag har inget emot att fira den lite. Vi tjuvstartade dock. I fredags förmiddag var det disco på skolan, Elvira var så här fin:


Oskar var ju också tvungen att testa:


Elvira och jag gjorde en pumpalykta igår. Jag tyckte den blev riktigt fin!


Vi gjorde också marsipan-pumpor. De blev fina, men någon skulle behöva komma hit och fika, för vi kommer aldrig orka äta upp dem.


Oskar hjälpte naturligtvis till. Med ätandet.


Efter Elviras önskemål gjorde vi också bål med fruktsoda, karamellfärg (som tog slut), jordgubbar och mandariner!


Vi får väl se om det kommer några Bus eller godis-barn idag, det brukar inte vara många som dyker upp.
Dagens citat:
Det är den som går vilse som finner de nya vägarna.
Niels Kjaer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar