2010-10-22

Snö!

En morgon när jag vakna´var hela världen vit, och vi förstod att vintern har kommit hit!
Så här såg det ut i morse när Elvira och jag gick till skolan. Barnen var överlyckliga, Oskar ville åka pulka på en gång! På jobbet hade vi sångstund för alla från klass F - 3, vilket innebar att Elvira, jag och Lovisa fick träffas! Lovisa har praoat i 1-2:an på vår skola den här veckan. Natten till idag sov Lovisa förresten över hos oss, Maria och Kenneth är i Sälen. På sångstunden sjöng vi en fredssång eftersom det är FN-dagen på söndag och så sjöng vi bland annat Råttan Max (Luftpistolsången!)

´
Vid lunchtid fick jag skicka hem Elvira från skolan, hon hade feber och ont i örat. När Lovisa och jag hämtade Oskar så sa fröknarna att han inte hade ätit någon lunch, så det finns en viss risk att han också är på väg att bli sjuk. På eftermiddagen handlade jag. Sen åkte Oskar, Lovisa och jag och gratulerade William på 1-årsdagen. När vi kom hem hade Jossan dykt upp! Vi har beställt kort och ätit Kyckling Satay. Nu sover de små och vi tittar på Idol. Eller snarare lyssnar, vi sitter med varsin dator framför oss...
Imorgon ska vi + Ingalill åka till Norrköping och hälsa på Mathilda!

Dagens citat:
Den som hör väl, talar väl.
Egyptiskt ordspråk

2 kommentarer:

  1. Hoppas ungarna mår bättre så ni kom iväg. Jag undrar vad har skolan har för värderingar so låter barnen sjunga så våldsamma sånger om föräldrar som ger barnen vapen........ :)

    SvaraRadera
  2. Det var bara jag och Lovisa som tänkte luftpistol,tror jag =)

    SvaraRadera