2010-10-30

Morgon

Klockan är 06.55. Jag har redan varit vaken 1 timme och 10 minuter. VARFÖR ska Oskar vakna så tidigt? Nu är båda barnen vakna och i full gång och leker. Jag har bytt dagens första bajsblöja på Oskar. Är jag pigg och glad? NEJ! Håkan sover än, tror jag. Det kan han behöva, han har ägnat ett par nätter åt att grubbla över C-uppsats med mera. Oskar är ensam på övervåningen och jag funderar på vad jag kommer att upptäcka att han gör som han inte borde göra. Alltid är det något.
Men det är skönt att det är helg, även om det är för tidigt på morgonen för mig. Igår handlade jag, vi tände ljus och myste, vi åt varm smörgåstårta, barnen åt chips och drack Ica-Cola (Elvira: Jag vill ha Coca-Cola. Nej, förresten, jag vill ha Ica-Cola!) och vi slötittade på TV. Fredagsmys! Idag planerar vi en lite utflykt till Karlskoga faktiskt, och så har vi bjudit in oss på fika hos mor och far.
Jag funderar på att karva ut ett ansikte i vår pumpa, jag kan inte låta bli att tycka att det är lite småroligt med Halloween. Inte för att vi firar det särskilt mycket, men en liten lykta kan vara kul!

Dagens citat:
Det är bättre att fråga och verka dum, än att inte fråga och förbli dum.
Kinesiskt ordspråk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar