2016-08-10

Ullared och Varberg

Vi har nu kommit hem från semesterns sista minisemester. Vår plan var att, likt tidigare år, bada vid Skrea strand, utforska Varberg med fästning mm och så besöka GeKås i Ullared. Men vädret var inte på vår sida. Istället för tisdagseftermiddag i Varberg blev det direkt till Ullared. Vi hittade mycket att handla, och det var inte överdrivet mycket folk och inga långa köer. Vi köpte munkar när vi var klara.


Sen åkte vi till vandrarhemmet, checkade in och gick för att leta mat. Det blev pizza, inomhus pga vädret. 


Sedan gick vi en sväng vi fästningen. Vackert men otroligt blåsigt, så vi gick snart därifrån. Ett kort besök i lekparken, men det blåste och var kallt så vi gick snart till vandrarhemmet. 


Idag hade vi tänkt ligga på stranden för att sedan besöka Ullared innan vi åkte hem. Men stranden känns sådär i ösregn, så det blev Ullared och sen hemfärd. Här ser Oskar på Sommar på TV medan vi dricker kaffe. Det var väldigt lugnt i varuhuset, jag trodde det skulle vara knökfullt en regnig dag som denna. 


Barnen på egen hand!


Elvira håller upp overaller åt Penny!


Shoppingen var lyckad (återkommer om detta) och när vi handlat upp en himla massa pengar åkte vi mot Värnamo, för lunch på Mc Donalds. Sedan brände vi hemåt, förutom ett kaffestopp vid Östgötaporten. Skönt att vara hemma, vill inte sova borta på länge nu. Älskar min säng. Och nu är det dags att besöka den. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar