2016-08-01

Sista helgen i juli

I lördags sprang jag 3,2 km och sprang allt utom Mördarbacken. Det gick inte snabbt, men det gick! Sedan skjutsade jag Oskar till Marcus och när jag kom hem målade jag, som jag skrev i förra inlägget. Elvira och jag åkte till Dollarstore. Jag målade en gång till. Vi åt grillat kött och hemgjord potatissallad till kvällsmat. Efter det så cyklade jag och barnen och tog en cache. På vägen hem tittade vi in hos mamma och sa hej.


Igår målade jag en gång till. Vi åkte till vårt bruksmuseum och tittade på en massa grejer tillsammans med mamma, syrran och Johan. Fika bjöds vi också på. Trevligt!


Jag har ont i nacken. På vänster sida, ovanligt. Trodde först det berodde på för mycket läsning i solstol, nu tänker jag att målningen har förvärrat det, men jag vet inte. Mina vanliga nackträningsövningar fungerar inte. Vad ska jag göra?

1 kommentar:

  1. Jag tycker dels att tigerbalsam brukar hjälpa men även att sätta mig ner, blunda och slappna av helt och sedan känna in kroppen. Då brukar jag kunna känna vilken muskel eller sena den vill sträcka ut och tänja på och i vilken riktning. Låter flummigt men fungerar för mig, bara jag tar mig tiden...

    SvaraRadera