2016-08-05

Onsdag, torsdag, fredag - allt mellan himmel och blåbär

Oskar har haft en lös tand i några dagar och i onsdags eftermiddag tröttnade han på den och bad Håkan om hjälp att dra ut den. Jag tror det gjorde lite ont, men han var nöjd när den var ute!


Elvira var och red en sväng med två andra tjejer, medan Oskar förstås lekte med Marcus. Hon är duktig, min tjej, och det är så kul att hon gillar att rida!


Till kvällsmat blev det kräftor, det var gott! Håkan älskar kräftor, så han var riktigt nöjd, och Oskar är också riktigt förtjust i det!


Igår (torsdag) morse blev det ridning igen för Elvira. Och lek för Oskar förstås. Jag passade på att plocka blåbär under tiden. 4 liter fick jag ihop.


Elvira och en annan tjej som red tillsammans med henne.


När vi kom hem därifrån åkte Elvira och jag (Oskar stannade hos Marcus) och hämtade Wille, bonuskusinens hund, som vi skulle vara hundvakt åt. Här myser de tillsammans i soffan!


Mamma och Ingalill kom och åt kvällsmat med oss, lite grillat med kantarellsås. Gott och trevligt!


Jag fick en liten film på grabbarna som åkte sparkcykel i ladugården, de hade hållit på där en lång stund.


Idag sprang jag på förmiddagen. Sedan plockade jag och Oskar blåbär. På ca en timme plockade jag 4 liter och Oskar 2,5 liter. Inte dåligt av min lille kille, han plockade och jag tror nästan det var jag som tröttnade först!


2,5 liter!


Eventuellt håller han på att förvandlas till smurf!


På eftermiddagen var jag på banken, vi handlade och jag rensade blåbär. Sedan kom syrran och vi fikade blåbärspaj. Mathilda kom hem. Och så småningom åt vi grekisk sallad, med kött, tzatziki och hummus. Och jagade getingar... Bortsett från getingarna var det väldigt trevligt!

Vår katt Lisa haltar, så vi har pysslat om henne lite extra ikväll. Vi hoppas på att hon bara har stukat sig och att det snart går över.
Hon har visst inte fattat det här med att sitta still när man tar selfies än!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar