2015-02-28

Melodifestival, genrep!

Så här ljust var det i går morse när vi gick till skolan. Härligt! Och som ni förstår är Oskar frisk nu.


Efter jobbet fick jag sällskap på toaletten av vår keliga katt...


Framåt eftermiddagen åkte jag, Elvira, Oskar, Camilla, Wilma och Tyra till Örebro. Vi hade tur och hittade en billig parkering på lagom avstånd från Conventum Arena. Sen gick vi och åt på Saigon. Såå roligt att båda barnen uppskattade något annat än Mc Donalds!


Det råkade bli dessert också, friterad banan med glass går ju inte att motstå!


Barnen!


Sen gick vi till Conventum Arena och hittade våra platser, och likt typ alla andra tog vi en selfie (eller groupie kanske). 

En bit bort såg vi Elviras kompis Ida ned sällskap. De syns dock inte på bilden. 


Sanna och Robin pratade lite och filmade lite inför morgondagen innan det drog igång. Klockan 19.30 ikväll när de gör reklam för kvällens program så är det vi som är publik! Fast just vi syns nog inte. 


Jag tyckte det var fler bra låtar än i de tidigare deltävlingarna, men det kanske beror på att vi hörde dem live denna gång. 

Vi gillade JTR med Building it up!


Elvira och jag gillade Annika Herlitz med Ett andetag. 


Storfavoriten hos publiken var definitivt Måns Zelmerlöw med Heroes. Den gillade vi också! Coolt nummer, en bra låt och Måns var duktig. 


Filippa Bark och artisterna i Greenroom. Hon var riktigt bra, de tidigare gångerna har det växlat mellan nästan pinsamt och bra tycker jag men nu var det övervägande bra. 

De kör hela programmet, men eftersom de inte kan veta vem som vinner så lottar de vilka som går vidare. Måns åkte ut på en gång, det tror jag inte han gör ikväll. 


En av de som gick vidare efter kvällens lottning var Midnight Boy med Don't say no, ett nummer som inte föll mig i smaken men en låt som faktiskt växte när vi hörde den en andra gång. 


Den andra som gick vidare var Dinah Nah med Make me (la la la). Den kommer jag inte ihåg alls, trots att jag hörde den två gånger. 


Jag skulle bli väldigt förvånad om inte Måns går vidare till final. 

Sen åkte vi hem! Trött son somnade i bilen hem medan pigg dotter och mor rappade klassiska barnsånger. Vi var jättebra!


En jättetrevlig kväll med Camilla och barnen! Oskar ska dock inte gå på Melodifestivalen igen förrän han är så stor som Elvira, säger han. Det blev lite långtråkigt att sitta still!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar