2015-02-20

Fredag med Paddington

I förmiddags skjutsade jag Håkan till jobbet så att jag kunde ha bilen under dagen. Sen åkte jag och veckohandlade. På parkeringen träffade jag mamma, som följde med hem och drack lite kaffe när vi hade handlat klart. Hon fick också äran att titta på barnens uppvisning när de stod på huvudet mm.


Sen åkte barnen och jag till stan för att gå på bio. 


Vi såg Paddington. Den gick ju som barnprogram på TV när jag var liten, jag kommer inte ihåg så mycket mer än att jag tyckte om honom då. Lite nostalgi!

Vi tyckte om filmen alla tre, den var rolig och lite sorglig. Det är roligt när det är duktiga, välkända skådisar med i en barn/familjefilm tycker jag, som Hugh Bonneville (Downton Abbey, Notting Hill), Julie Walters (Kalenderflickorna, Harry Potter) och Nicole Kidman (Bangkok Hilton, Australia). Jag var rädd att filmen skulle vara i barnsligaste laget, men det var den inte. Tvärtom såg jag flera små barn som var för små för filmen, de blev rädda/ledsna. 
Så gå och se den om ni inte gjort det!


Sen blev det Mc Donalds och lite shopping i väntan på att Håkan skulle sluta jobbet så att vi kunde hämta honom. 


Oskar passade på att designa en mask på Panduro. 


När vi kom hem tog jag en 4 km-promenad medan jag lyssnade på en del av Tomas Sjödins vinterprat. Vi åt tacos och sedan har vi tillbringat kvällen i TV-soffan. Fredagsmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar