2015-01-07

Vårterminens första arbetsdag

Medan mina barn låg och sussade i sängen i morse pulsade jag fram genom snön, som hade fallit under natten, på väg till jobbet. Det var segt att gå upp när klockan ringde, vill jag lova. Och lite ensamt. Håkan var redan på jobbet och barnen sov som sagt. En liten tröst var det att vi har vår fina gran kvar, så den kunde jag tända i morse och få lite myskänsla.


På jobbet kändes det ungefär som om man aldrig hade varit borta därifrån. Vi kom snabbt igång och jobbade och dagen gick fort. Vi har för ovanlighetens skull tre studiedagar innan vårterminen drar igång. Det känns bra att ha lite tid till planering!
Fritids var stängt så barnen var hemma med sin farmor och hade haft en bra dag. När Håkan kom hem byggde han och barnen ett hopp i trädgården där barnen kan åka pulka mm. Barnen och jag gick ut en sväng till och de visade mig hur snabbt de kunde åka.


Mysigt med utebelysningen!


Sen byggde vi en snögubbe också!


Snygging!

 
Imorgon börjar allvaret för Oskar också, nästan i alla fall. Två dagar på fritids blir det denna vecka, skolan börjar nästa vecka. Elvira får ta det lugnt några dagar till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar