2018-07-24

Olika sorters färg!

Under lördagen (det var visst söndag) målade jag en hel massa. Det var rätt svalt, så det gick bra att måla större delen av dagen. Ytterdörren fick sitt andra lager grå färg och fick sedan stå och torka. Jag målade också det ljusgråa på framsidan av garaget.


När man ser husrenoveringsprogram på TV (jag älskar sådana) så är det nästan alltid så att de räknar med att kunna renovera på en viss tid och till en viss kostnad. Så gott som alltid inträffar något oväntat och renoveringen tar längre tid och blir dyrare än tänkt. Så är det verkligen. En rutten bräda ledde till att i måste byta ut tre bräder, ja, för som ni ser gick brädan ovanför den ruttna sönder när vi försökte få loss den. Den var inte jättefräsch i och för sig, så det är nog smart att byta den.


Vi roade oss inte bara med målarfärg! Elvira ville testa att färga håret, så det gjorde vi. Egentligen hade vi velat testa mellanbrun, som var snäppet mörkare än den gyllenbrun vi tog, men mellanbrun var slutsåld. Det gick lätt att färga oc hon blev nöjd med resultatet.

Före- och efterbild:


Ja, det var vår lördag det. Jag tror det var lördag i alla fall. Jag blir så veckovill så här på sommaren!

PS:Det var visst söndag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar