2018-07-05

Lat dag, fiber och kvällsdopp

Onsdagen gick inte i många knop. Jag kan bli lite stressad av att ”slösa” semesterdagar på att göra ingenting, men samtidigt tror jag att jag behöver det. Det är egentligen först nu jag kan varva ner efter läsåret som varit.

Oskar var med Olle. Elvira gjorde inte heller nånting särskilt. Håkan grejade lite, men låg stor del av tiden i solen, varvat med poolen. Jag började dagen med en promenad. Det var fjärde dagen på raken jag promenerade och nu fick jag ont i knä och höft. Idag borde jag kanske variera mig och cykla istället. Jag tog ur skräp ur poolen och jag flyttade Timjan som återigen rymt in till Lukas bur. Tror ni att hen:
A. är äventyrslysten men har kommit på att det är lite läskigt att rymma ut i det stora okända och inte kunna komma in, och därför nöjer sig med att rymma in i grannburen?
B. blir mobbad av de andra kaninerna och därför flyr in i grannburen?
C. trivs väldigt bra i Lukas sällskap och därför smiter in till honom?

Vi hade mycket frukt hemma, så på eftermiddagen blev det smaskig fruktstund! Annars satt jag mest i skuggan och läste!En kille kom på uppdrag av Telia och installerade fibermottagaren inne hos oss. På utsidan ser det ut såhär. Nu väntar vi på att de gräver in fiber från gatan.Syrran frågade om jag ville med på ett kvällsdopp? Självklart!Vi pratade och pratade och pratade!Vackert!Sen följde hon med hem och åt kvällsmat, grillat med tzatziki och hummus. Vi satt och pratade en lång stund, härligt! Kaninerna hann vi också titta till. När Elvira var ute till kaninerna lite senare satt Timjan inne i Lukas hage...

1 kommentar:

  1. Vilken upplevelse för barnen med kaninungarna <3
    Jag känner samma sak, att jag slösar med semesterdagarna när jag inte gör något. Jag försöker övertala mig själv att det faktiskt inte är så, att lika gärna som sitta på en strand eller balkong någon annanstans är det ok att njuta av sommaren här hemma. Bada hemma i sjön och läsa en bok ute på altanen. Men dagarna tycks försvinna så fort och man minns dem kanske bättre när man fyller dem med aktiviteter.

    SvaraRadera