2014-08-13

Första och sista!

Igår var det dags för Oskars första dag på fritids. Lite pirrigt var det när vi åkte dit, men jag fick hem en nöjd kille. Lite tråkigt var det dock att hans bästa kompisar inte börjat än, det längtar han efter.


Igår var det också dags för sista "Svansen på Skansen". Jag är hemskt ledsen att göra er besvikna, men det europeiska temat rann ut i sanden och vi åt kyckling Satay. Många européer åker förvisso till Thailand, men det kanske inte kan räknas till Europa ändå. 
Så kan det gå!


Jag jobbar på om dagarna, det gäller ju att få allt klart tills barnen kommer på måndag. Det är extra mycket att göra så här i början. 
Elvira har varit ensam hemma ett par dagar nu, det går bra och hon verkar trivas med att ha huset för sig själv. Ikväll gick vi en promenad och tog tid på hur lång tid det tar att gå till nya skolan. Hon vill helst gå, i alla fall till att börja med. Om ni undrar så tar det 20 minuter och 30 sekunder oavsett om hon går vägen över berget eller branta backen vid BK. Nu vet vi det. Imorgon ska hon åka till Ullared med syrran med familj. Orättvist!

Eftersom hon ska upp tidigt så ska jag gå och lägga mig nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar