2010-05-31

1 års bokläsning

Under ett år, sen första juni förra året, har jag läst 144 böcker. Det är i snitt 12 böcker per månad. Den månad då jag hann läsa minst var november, 8 böcker. Den månad då jag hann läsa mest var juli, 27 böcker. Jag har läst 11 böcker av Anna Jansson, 12 av Maeve Binchy och 21 av Nora Roberts.
Vilken bok var då bäst? Det är helt omöjligt att säga. Jag kollade mina gamla inlägg och såg att jag var helt okontaktbar när jag läste Marian Keyes En förtjusande man, så den var nog en av de bästa. Många av Maeve Binchy-böckerna är också helt suveräna, jag gillar att personer ur en bok ibland dyker upp som bifigurer i en annan. Scott Westerfields ungdomsserie var också klart läsvärd. Men det finns många bra böcker på listan över vad jag läst under året.
Nu ser jag fram emot min födelsedag och hoppas på att få några bra böcker eller pengar till böcker! (För jag har ju så tomt i bokhyllorna...)

Dagens citat:
När man mår som bäst
märker man det inte.

1 kommentar:

  1. Käre värld vad mycket böcker =) Jag håller på att gå igenom alla Nora Roberts böcker nu =) Var och lånade en ny idag. Bra med lite tips om andra bra böcker. Det verkar som att vi gillar ungefär samma typ av böcker (även om du verkligen verkar vara en allätare =))
    Hoppas du får en underbar födelsedag.
    KRamar Mia

    SvaraRadera