2010-05-08

Trollmarken och minis-avslutning

Varje vår så är det Trollmarken i Laxå. Arrangemanget krymper i takt med att arrangörerna (Lions) blir äldre och färre, men lite aktiviteter är det i alla fall. I går åkte Elvira och Oskar karusell tillsammans med Elviras kompis Julia. Oskar började gråta efter en stund så han fick gå av. De hann också med att köpa och äta blå sockervadd och få glass av GB-gubben. Elvira försökte samla godis i godisregnet, men det var inte lätt och inte var det något godis hon gillade heller. Vi fick ha godisregn hemma istället!


På förmiddagen idag har vi varit på Minis-avslutning. Det var kallt och blåsigt. Här är några av barnen från de två Minis-grupperna.



Vi fikade lite, barnen åt smörgås och kakor och drack festis.



Sen fick alla barn såpbubblor. Elvira lyckades hoppa till så att all vätska hamnade på marken, men som tur var fick hon en ny burk. Jag fick blåsa bubblor så att hon och Oskar kunde jaga dem. När Oskar hade darrat och hackat tänder en stund (trots fleecefodrat regnställ) så åkte vi hem. Hoppas på bättre väder i morgon när vi har Söndax-avslutning. För att inte tala om nästa helg när det är dags för bröllop!


Dagens citat:
Lättjan sätter ofta gränser för kunskapen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar