2010-05-30

Mors dag!

Idag är det Mors dag. Vissa människor tycker att man ska visa att man tycker om sina föräldrar när man känner det, att det inte ska behöva finnas speciella dagar för det. Det håller jag med om till viss del, jag försöker visa mina föräldrar att jag älskar dem varje gång vi träffas. I min familj har vi dock firat Mors dag så länge jag kan minnas och jag vill gärna uppmärksamma mamma lite speciellt idag!
Min mamma är världens bästa mamma, visste ni det? Den enda lilla miss jag kan komma på är att hon inte tvingade mig att städa mitt rum när jag var liten, är övertygad om att jag hade varit bättre på att städa om hon gjort det =). Positiva sidor finns många, vi har roligt ihop, jag kan prata med henne om både roliga och jobbiga saker, hon finns alltid där, ställer alltid upp och hjälper till om hon kan. Tack mamma! Jag älskar dig!

Nu är jag ju mamma själv också, och i morse blev jag väckt av mina två underbara barn! Elvira hade gjort ett så fint kort, jag måste visa det för er:


Sånt blir man varm i hjärtat av! Jag fick också en ståltermoskanna, perfekt att ha kaffet i i sommar när vi fikar ute på altanen.
Idag ska vi på Lovisas konfirmation! Sen hoppas vi på lite Mors dags-fika hos mamma, hörde rykten om rabarberpaj med mandelmassa, mums!
Dagens citat:
Begränsningarna
finns i regel bara i vårt sinne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar