2010-05-23

Söndag med utflykt!

Idag har kören som jag är med i sjungit på en ekumenisk gudstjänst i metodistkyrkan. Nu är det sånguppehåll (jag kan inte vara med på avslutningen på tisdag ) tills i höst.

Jag lovade att vara barnvakt åt min brorson Isak idag. Det är jag så gärna, för det är nästan lättare när Elvira har någon att leka med än annars. Elvira och han har lekt och lekt och lekt, jag tror inte att de blev osams en enda gång. På eftermiddagen åkte vi på utflykt. Först stannade vi vid en jättegryta. Spännande och intressant, tyckte barnen.


Sen åkte vi till Vargaklämma, där man förr i tiden jagade varg. Vi gick in genom grottöppningen som ni ser bakom barnen. Från den kunde barnen ta sig vidare upp till en liten "dal" bland stenblocken. Det var riktigt spännande!



Vi klättrade också upp på sidan om och såg ner i "dalen" mellan stenarna. Oskar ville ta sig fram utan hjälp, vilket inte var helt lätt...


Vårt sista stopp blev på Ica där vi köpte glass. För övrigt dagens tredje glass! Även denna dag blev en härlig dag. Nu är det nog dags att få Oskar i säng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar