2016-04-17

Vår-resa till Ullared

Igår var det dags igen! Syrran, Mathilda, Elvira, Angelina och jag klev upp frivilligt mitt i natten (kändes det som) och halv sex gav vi oss iväg. Svärmor är nyopererad och kunde inte följa med den hör gången tyvärr. Frukost intogs på vår sedvanliga rastplats.


Sång och smörgåstårta blev det, eftersom Mathilda fyllde 27 år!


Klassisk "vi är framme"- bild. Maria hade glömt mobilen så hon är och hämtar den. 


Att ha med två blivande tonåringar är roligt, men kräver lite extra engagemang. De valde och provade kläder och fick smakråd, jag hoppas de blev nöjda!

Vid halv tolv tog vi lunchpaus. Elvira önskade dubbla pannkaksportioner, det kunde hon absolut få när de kostade 20 kr portionen! Allt åt hon inte upp dock!


Lunchgänget!


Det tog tid att shoppa igår. En fikapaus blev det. Inte förrän halv fem började vi köa. Tjejerna var överlyckliga för de hade träffat en youtuber och tagit kort med henne. Sedan fick vi köa ut ur varuhuset, det hade börjat regna och då stannade folk bara. Det blir fort fullt vid utgången när folk stannar...


Vi sökte skydd i parkeringshuset och Maria körde dit bilen så vi slapp stå i regnet och packa. Sedan fick vi köa ut från parkeringen, det pågår vägarbeten strax väster om Ullared, så det var bilköer. Vi skulle åt andra hållet, men fick köa ändå. 


Sedan kunde vi påbörja den långa resan hem. Ett stopp blev det, som vanligt vid Mc Donalds i Falköping. Vi sjöng, försökte komma på sånger på olika teman, och vi lyssnade på bl a Eurovisionschlagervinnare. Vi var hemma sent, Håkan och Oskar sov. 

Tack för en trevlig resa!

I could give up shopping, but I'm not a quitter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar