2016-03-10

Häst, lamm och hundvalpar!

Idag efter jobbet åkte jag för att titta på när Elvira red. Det var härligt väder för en ridtur!


Elvira har inte ridit så många gånger, men hon har blivit riktigt säker i sadeln, travar själv och har rätt bra kontroll på hästen. Ella heter hästen förresten!


Oskar och Marcus roade sig med att cykla istället. Och sladda på isen!


Sedan tittade vi på lamm. De hade fått fyra idag innan vi kom och nu har de fått fler. Det vita lammet föddes precis innan vi kom dit, innan vi red. Tänk att de fattar på en gång hur de ska göra för att få mat!


Vi fikade och pratade lite också! Sedan gosade vi med hundvalparna. Ni kan gissa att det tjatas om att köpa valp... De är så söta så det vore lätt att falla till föga!


Lycka är att gosa med en valp?

 
Vi veckohandlade efter detta och då kom det fram ett par personer och beklagade sorgen och jag fick en kram av en person. Oskar blev ledsen, han sa att det är ingen som kramar honom för att han har förlorat sin morfar. Lillplutten!
 
I denna bloggs ungdom avslutade jag varje inlägg med ett citat. Mathilda önskade i en kommentar att jag skulle börja med det igen. Ok, Mathilda, det blir nog inte i varje inlägg, men jag ska försöka klämma in det ibland! Here comes the first one:
 
Captain Beefheart

2 kommentarer:

  1. Sv: Jag känner likadant med min blogg - jag vill spara fina bilder på hundarna för den dagen när de inte kan vara med mig längre...även om de alltid kommer att finnas med mig i mitt hjärta.

    SvaraRadera
  2. Här tjatas det också om hund, vi har inte haft någon på 1,5 år nu och det är tomt. Jag är väldigt lättövertalad, det är maken som är svårare :-)
    Trevlig helg!

    SvaraRadera