2018-05-11

I Stockholm och hemma igen

När vi kom tillbaka till hotellet slog vi på TVn precis när Benjamin gjorde sitt framträdande. Elvira tittade på filmklipp från konserten, jag läste och slötittade på TV innan vi sov.



På morgonen gjorde vi oss i ordning och gick ner och åt frukost. Frukosten var helt ok, men inte toppen. De hade slut på yoghurtskålar, det fanns bara naturell laktosfri yoghurt, det fanns inga bär, inget sött till kaffet förutom skorpor och hade Håkan varit med hade han klagat över att det inte fanns något varmt, som äggröra och bacon. Men de hade gott bröd, god egen müsli, gott pålägg, god juice, mycket frukt och trevlig personal, så vi blev mätta och belåtna!



Sedan åkte vi in till city och idag fick jag med Elvira på lite shopping. Vi hittade kläder till skolavslutningen och snickarshorts och tröja till Elvira och jag lyckades få med mig tre klänningar hem! Sedan åt vi lunch, på Jensens. Jag har varit olika mycket nöjd när jag ätit där, men idag fick jag en otroligt fin köttbit, det var så gott! Vi satt på uteserveringen, det var härligt!



Vi tittade i ett par affärer till innan vi tog oss till stationen och tog tåget hem. Vi möttes på stationen av Mathilda och Penny och jag fick en bamsekram av Penny!



Jag skjutsade iväg Oskar på spakväll (bada i utespa och äta snacks) med några klasskompisar. Penny lekte med legogubbar, det här är Oskar, Mathilda, Håkan, jag, Elvira och Penny.



Håkan grillade och vi satt ute och åt.



Potatisgratäng med fetaost, mums!



Penny lekte i trädgården. Notera boken i bakgrunden, den hade blivit grön när vi kom hem.



Efterrätt!



Klänningarna jag köpte!



En del av Elviras inköp! (Bild snodd från hennes Instagram)



Nu sover Håkan och Penny, Oskar har precis kommit hem, Elvira nattar kaninerna och Mathilda och jag sitter i soffan med olika digitala enheter framför oss! God kväll!

1 kommentar:

  1. Tänk att vi var i Stockholm samtidigt... Kul att ni hade det mysigt tillsammans:)

    SvaraRadera