2011-06-12

Liten utflykt

Igår var vi i Askersund och tittade på huset som farmor Ingalill ska flytta till. Det ser bra ut tycker jag, jag hoppas hon kommer att trivas! Sen gick vi och tittade på en skola som Håkan och flera av hans barn har gått i. Leka hann vi också med.

Vi gjorde ett besök i stadsparken och tittade på kaninungar.


Glass i hamnen hann vi också med. Hm, vi ska ju hit på tisdag igen, vilken dålig planering det här blev då.


Lite geocaching hann vi också med, här står vi vid ett risbål där en "självspilling" sägs ha blivit begravd i början av 1800-talet. Han hade mördat en kringvandrande västgötaknalle och tog därefter sitt liv.


På kvällen geocachade Håkan och jag lite till, sedan grillade vi. Vi började titta på filmen Matte söker husse. Mathilda tröttnade, Håkan somnade så jag blev ensam kvar framför TV:n. Undrar om Matte söker husse blir nästa datingprogram? Bonde söker fru, Ensam mamma söker - Matte söker husse låter väl som en bra fortsättning? Filmen handlade för övrigt väldigt lite om hundar, det kändes mest som om de hade slängt in ett par hundar för att handlingen skulle matcha filmens namn (Must love dogs)

För Elviras del är det snart dags för helgens andra barnkalas, det är många i hennes klass som fyller nu. Ikväll blir det simskola.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar