2011-06-02

Firande mm

Idag har vi varit i Sandviken och fikat, jobbat och umgåtts. Håkan tog en skogspromenad efter en geocache, jag fick ta bilen och hämta honom och då passade naturligtvis jag också på att logga den. Ett mäktigt flyttblock fick vi också se, tänk att det finns sådana här bjässar lite här och där!


På hemvägen besökte vi Holms masugn och hittade ännu en cache. Oskar var med och letade, Elvira letade slaggsten istället.


Elvira fick en jättefin klänning som hennes duktiga kusin Lovisa har sytt. Den ville hon naturligtvis ha på sig när vi firade min födelsedag.


Vi bjöd på korv och tårta och hade en trevlig stund tillsammans. Lovisa roade barnen!


Är det någon som är nyfiken på vad jag fick i present? Av Håkan fick jag ett teaterbesök, vi ska se Shakespeares Som ni vill ha det. Det ser jag verkligen fram emot! Av barnen fick jag pengar till ett körsbärsträd, vårt har dött. Svärmor och syrran hade båda förstått att det finns många nyutkomna böcker jag vill ha, jag fick presentkort på Bokia av dem. Mamma och pappa gav mig pengar (dem kan man också köpa böcker för!). Alexsandra och Isak hade med sig en jordgubbsplanta i en kruka. Hjärtligt tack för alla fina presenter!

2 kommentarer:

  1. Hmm, fikat och umgåtts men jobbade......

    SvaraRadera
  2. Jag skrev vi, det innebär inte att just jag jobbade så särskilt mycket =) Fast jag skruvade ner en spjälsäng, drog sly och sågade bort en kaprifol!

    SvaraRadera