2010-08-05

Städa och slänga

Igår städade vi i garaget. Det tog ett bra tag, men nu ser man faktiskt att det finns ett golv under allt skräp. Just nu har vi sko-parad vid dörren, tanken är att alla skor som inte används ska slängas. Håkans barn har väl ett och annat par ståendes där som de måste fatta beslut om. Jag också. Men hur ska jag kunna slänga Elviras första skor? Det var ett par vinterstövlar, så det känns inte som något att ställa fram i bokhyllan precis, men ändå. Och sandalerna som Oskar använde förra sommaren, de är så söta, varför måste jag slänga dem?

Vi har också släpat ut alla saker ur ett av förvaringsutrymmena på övervåningen. Nu är tanken att vi ska sortera och slänga. Håkan vill väldigt gärna slänga. Jag vill inte riktigt lika gärna slänga. Vissa saker kan ju vara bra att ha. Nån gång. Kanske.

Vi var till soptippen igår och slängde en väldig massa saker. Det lär nog bli ett besök där på fredag också, vi har redan en rejäl hög som inte ska bli liggandes ett helt år innan vi slänger den.

På fredag ska vi också hälsa på Josefin i lägenheten hon har flyttat in i. Det ska bli roligt att se hur den ser ut. Snart ska vi också skjutsa Mathilda till Norrköping och titta på hennes nya lägenhet. Det är en del snack om möbler, prylar och inredning just nu. Det kanske är därför vi städar, för att hitta saker som tjejerna eventuellt kan ha användning av!

Nehej, dags att jobba!

Dagens citat:
Det finns tusen sätt att överraska.

1 kommentar:

  1. Hej! Trillar in här ibland och läser.

    Angående städa/slänga, vi har en kista på vinden att spara "Norasaker" i, tror att det kan vara skoj när man växer upp att ha lite saker kvar.

    /Malin

    SvaraRadera