2010-08-24

Håkans små och stora barn

I söndags sa Oskar och vi andra adjö till Mathilda, det var dags för henne att återvända till Norrköping och börja plugga igen. Det blir tomt när Mathilda flyttar, vi är så vana vid att ha henne hos oss nu.


Vi skjutsade Mathilda till hennes nya lägenhet med en massa kassar och lådor. Här står Elvira och Mathilda i det gröna köket.


Mathilda bjöd på kaffe! Oskar var mer vild än tam, lugnast var det när han stängde in sig i garderoben. Han ska helst inte vara i möblerade rum!


Det ska bli roligt att se hur lägenheten ser ut när allt är uppackat och lägenheten inredd, men det dröjer nog till oktober innan vi kommer dit nästa gång.
Två av Håkans döttrar har flyttat hemifrån nu. Den tredje hoppas jag att det dröjer ett tag innan hon flyttar, men hon har också klarat av en milstolpe i livet. Igår var Elviras första dag i förskoleklassen, nu är hon en stor tjej! Det var nog lite pirrigt, men också roligt att börja.

Själv är jag alldeles slut, det tar ett tag innan man kommer in i arbetet och alla rutiner. Men det känns nog bättre snart!
I morgon ska Oskar till förskolan och hälsa på, det var ju ett tag sedan han var där senast.

Dagens citat:
Mycket är inte vad det synes vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar