2010-06-06

Oskars tvåårsdag!

Idag fyller vår Oskar två år! Ca 06.45 i morse började det låta från hans rum, så vi gick upp och sjöng för honom. Sömnig lät han Elvira hjälpa honom att öppna ett par paket i sängen (Vi har honom inte i en bur, det är en spjälsäng!).


Sen gick vi ner till vardagsrummet där han öppnade fler paket. Brandbilen och Rorri racerbil (som båda låter) blev de omedelbara favoriterna...



Efter det har han hunnit vara ute och åka på sin traktor (07.10), måla med de nya färgerna (07.15), äta tårta, köra runt sitt fårskinn i den nya dockvagnen och nu sitter han framför TV:n och äter "dish" (godis)! (08.15)


Så här dags för två år sedan var vi på väg till BB för bedömning och eventuell igångsättning. Jag hade så ont och jag glömmer aldrig hur besviken jag blev när de sa att de nog inte kunde göra en igångsättning pga personalbrist. Och hur förvånad jag blev när läkaren undersökte mig och sedan tog fram "virknålen" och tog hål på hinnorna.
Att föda barn gör ont, men det är nog den häftigaste upplevelse jag har varit med om. Och vilken lycka sen!
Ikväll har det gått hela två år sen jag fick upp den där lilla parveln på magen. Tiden går så fort. Jag är rädd att han snart tar studenten och att jag kommer stå där och undra var alla år tog vägen...
Dagens citat:
Orginal blir orginella
först i jämförelse med de normala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar