2010-06-25

Nyhem 2010!

Vi har haft ett par härliga dagar på Nyhem. Vi kom dit i måndags kväll, jag, barnen, syrran och hennes äldsta dotter, som liftade med oss. Sen följde ett par dagar med toppen-väder, dålig nattsömn (pga Oskar), mycket glass och barnmöten. Vi träffade många gamla bekanta, vilket alltid är roligt! I år tror jag att vi träffade fler än någonsin. Särskilt roligt att träffa Jonas, en barndomskompis som jag inte träffat på jättelänge, Anna med sina flickor som vi umgicks en del med innan de flyttade och Ingegerd och Lasse med dotter och barnbarn som vi tyvärr inte hann prata så mycket med eftersom Elvira satt i bilen och väntade på att vi skulle åka iväg till godisfsbriken i Mullsjö. Naturligtvis var det också roligt att träffa Lovisa och Martina & Johan (barnens nya favorit).


Glass i stora lass!


Det fanns många aktiviteter för barn förutom barnmöten, bland annat en hopp-matta (?) som mina små skruttar tyckte var toppen.



Oskar så många roliga saker överallt, bland annat denna "lass-gobbe". Det var spännande att sova i husvagn och att se så många husvagnar överallt. Och motorcyklar. Och lastbilar med glass. Med mycket mera!


I onsdags kom mamma och pappa som vanligt på besök, och vi åt lunch tillsammans, traditionsenliga plättar med jordgubbar och grädde! Det är så roligt att de kommer varje år, trots att vi träffas så mycket annars också!


På onsdagkvällen var vi tyvärr tvungna att åka hem eftersom de ringde från syrrans jobb. Det var kris där så hon var tvungen att åka hem och jobba. Eftersom Oskar höll oss vakna natten innan var det på sätt och vis skönt att slippa sova en natt till i husvagn med honom.
Det är alltid härligt att komma till Nyhem några dagar, speciellt när solen skiner!
Idag äter vi lunch (sill mm) hemma med barnens farmor, Jossan och Filip dyker också upp. Sen dansar vi nog runt någon midsommarstång och på kvällen grillar vi hos syrran med familj!
Stort grattis till min systerson Johan som har fått jobb i Norge!!!
Dagens citat:
Erfarenheter kan ha kostat mycket
men är ändock inte särskilt efterfrågade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar