2010-06-13

Känns som sommarlov redan...

Imorgan ska jag med jobbet till Tivedstorp. Det känns helt fel, den här helgen har det känts som om jag redan har semester. Vi har hunnit med hela tre utflykter samt haft gäster på besök.
I fredags var vi på vår traditionella skolavslutningsutflykt. Vi fikade på ett mysigt café, besökte en leksaksaffär och en snäckbåt. Vädret var inte toppen, annars hade vi kanske ätit lite glass också.


Barnen med sin moster under en syrenbuske - visst är syrener väldigt mycket skolavslutning?



I lördags åkte vi till Norrköping och hämtade hem Ninna, som Oskar kallar Mathilda. Vi åkte en sväng förbi hennes nya lägenhet, vi handlade lite på Jula och blomsterlandet och vi åt baguetter i bilen eftersom det blåste så mycket ute. Sen åkte vi hemåt igen.


I går kväll var Emma, Micke, Ida och Tim här. Vi grillade lite och åt god mat tillsammans. Tyvärr kunde vi inte sitta utomhus, det var lite för kallt för det. Barnen lekte och busade; Oskar + Tim + ett handfat + toapapper + vatten = översvämning... En trevlig kväll blev det dock ändå =)


Idag styrde vi kosan mot Sjötorp vid Vänerns strand, där tittade vi på båtar som slussade, åt glass och köpte rökt fisk. En mycket trevlig utflykt! Slussar är så fascinerande, tycker jag, tänk att någon en gång bestämde sig för att klura ut hur man ska göra för att åka båt i uppförsbacke!
Ikväll har jag varit i kyrkan och hört Urban, en av mina barndoms/ungdomskamrater vars blogg jag följer, predika. Hans predikan utgick från barnsången Bä, bä, vita lamm! Jag gillar Urbans sätt att skriva och han har många intressanta och bra tankar och funderingar, så det var roligt att höra honom.
Nu är den rökta fisken uppäten, snart ska jag sova så jag orkar upp till en dag med föreläsningar och diskussioner. Jag har bara tre arbetsdagar kvar innan semestern!!!

Dagens citat:
Hemligheten bakom mången framgång
är gott självförtroende.

1 kommentar:

  1. Ja! :D Tänkte bara säga att man kommer inte in på din blogg när du kommenterat, i sökfältet stog det livet-enligt.blogspot.com? Vet inte men tänkte du skulle kolla det :D

    SvaraRadera