2016-06-09

Skolavslutning!

Idag har Elvira slutat femman och Oskar ettan. Det är inte klokt, vad tiden går! Så här fina var de i morse innan de gick till skolan!


Vi tog en groupie också!


Varken Håkan eller jag hade möjlighet att vara med på Elviras avslutning tyvärr, eftersom vi hade egna avslutningar. Mamma gick på Elviras avslutning istället för oss. 

I min klass (och Oskars) började vi dagen med att äta jordgubbstårta och dricka saft. Jag delade ut medaljer till barnen, men glömde ta kort på dem. Sedan gick vi på ett långt led, hela skolan, till lokalen för vi har avslutning. Jag önskar att ni hade kunnat vara med och höra min klass när de sjöng. De var så otroligt duktiga! Vi sjöng ett medley av Maja-sånger, Rönn, Lavendel, Ormbunke, Ask, Midsommarblomster, Vallmo och Smörblommor, och bildade ordet Sommarlov! Det var så fint! Nu har jag sagt Hej då och Glad sommar åt dem. Några kommer jag träffa en hel del i sommar, andra dröjer det kanske till i höst innan jag träffar. Tur att jag fortsätter med denna härliga klass till hösten!

Av en av mina elever fick jag den här ängeln, en mycket speciell sådan som säljs till förmån för Barndiabetesfonden, som tack. Jättegulligt!


Vi åt smörgåstårta i personalrummet efteråt som vanligt. 
Sedan gick jag hem och satt i solen och läste!

Imorgon är jag kompledig, det ska bli skönt!!!


Sommarlov med bad och sol,
sommarlov liksom i fjol. 
Visst är fröken och skolan bra, 
men sommarlov vill vi ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar